top of page

Lentile de contact PUREVISION

TRANSPORT GRATUIT pentru lentile de contact |

Pentru cine sunt lentilele de contact PureVision?

Lentilele de contact PureVision sunt destinate pentru persoanele care au probleme de vedere de aproape, de departe și și pentru cei cu astigmatism. Pentru fiecare grupă de utiliatori sunt sunt făcute individual lentile de contact care să îndeplinească cerințele lor. Îndiferent de tipul și mărimea defectelor lentilele de contact PureVision vor oferi utilizatorilor o claritate excelentă de vizibilitate până în cel mai mic detaliu. Lentilele de contact PureVision sunt de asemenea destinate și persoanelor cu așa-numita presbiopie care au pobleme atunci când citesc. Trebuie să folosească ochelari speciali pentru lectură. Acesta este efectul presbiopiei care apare la majoritatea persoanelor de peste 40 de ani. Cu folosirea lentilelor de contact Pure Vision Multi-Focal acest fenomen este eliminat și utilizatorii vor vedea tot timpul clar.

Produsele mărcii PureVision

  • PureVision – lentile de contact lunare cu utilizarea continuă. Se pot purta pe perioada de 24 ore pe timp de 30 zile. După această perioadă lentilele de contact trebuiec scoase, aruncate și aplicată o pereche.

  • PureVision 2 HD – lentile de contact recomandate în general persoanelor care își petrec mult timp în fața monitorului și șoferilor. Datorită utilizării elementelor optice revoluționare High Definition reduce efectul halo (srălucirea în jurul surselor de lumină) și fenomenul de orbire care poate contribui la vederea neclară.

  • PureVision Multifocal – lentile de contact multifocale sunt realizate din materialul silicon-hidrogel Aergel. Oferă vizibilitate excelentă la distanță datorită reducerii aberației sferice.

  • PureVision Toric – Lentile de contact lunare, torice destinate persoanelor care suferă de astigmatism cu purtare permanentă. Pot fi purtate continuu pe o perioadă de 30 zile.

bottom of page